Middelengebruikstoornis

Verslavingszorgcentra die het meest geavanceerde zorgmodel in Zuid-Afrika gebruiken. Uitgebreide revalidatie voor middelengebruikers onder leiding van professionele multidisciplinaire counselors door middel van een zeer gerichte één-op-één behandeling.

Revalidatieprogramma's

Aanpasbare privézorg revalidatieprogramma's gevestigd in Kaapstad die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke levensomstandigheden van iedere patiënt. Verslavingshersteldiensten voor verslaving, middelengebruik en gedragsproblemen op maat.

Trauma en PTSS

Traumatische ervaringen oplossen door middel van gespecialiseerde, gepersonaliseerde en vertrouwelijke traumazorgtherapie. Patiënten helpen bij het omgaan met ervaringen uit het verleden en het heden in de context van hun dagelijks leven.

Je Helpen Omgaan met Depressie

Recovery Direct biedt een exclusieve intramurale behandeling voor depressiebehandeling met verschillende therapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van verschillende vormen van depressie. Onze experts geven patiënten advies en de zorg die ze nodig hebben om depressie te kunnen overwinnen en helpen patiënten oplossingen te vinden waarmee ze hun leven weer op de rails kunnen krijgen.

Angstbehandeling

Het oplossen van de belangrijkste oorzaken van angststoornissen door middel van een van de meest geavanceerde behandelprogramma's van Zuid-Afrika. Kaapstad behandelcentrum met geïntegreerde psychiatrische en psychologische counseling en therapie voor angst.

Eetstoornissen

Eetstoornissen kunnen zich bij verschillende mensen op verschillende manieren ontwikkelen, maar de psychische en lichamelijke bijwerkingen zijn heel zwaar. Recovery Direct zijn experts in de diagnose en behandeling van veel verschillende soorten eetstoornissen.

Traumatherapie en Verslavingsbehandeling

Omgaan met een trauma zorgt ervoor dat mensen hun kijk opnieuw kunnen vormen waarbij ze de substanties waaraan ze verslaafd zijn niet langer nodig hebben of het destructieve gedrag nastreven dat een negatieve invloed heeft op hun leven. Ongeacht hoe 'ver' je bent in een verslaving, er is altijd hoop en hulp. Met de juiste zorg, ondersteuning en veranderingen van de houding en perceptie kunnen obstakels altijd overwonnen worden.

Aan De Slag Met Je Herstel

Ga voor het leven waar je altijd al van hebt gedroomd door de kernproblemen aan te pakken die hebben geleid tot verslaving of middelenmisbruik. Chat vandaag nog met een van onze gespecialiseerde counselors en laat ons je op weg helpen naar herstel.

Eén-op-één therapie

Sterk gerichte individuele behandeling op intramurale of poliklinische basis. Intensieve, dagelijkse één-op-één therapie die het genezingsproces en de mentale voorbereiding die cliënten nodig hebben om het dagelijkse leven weer op te kunnen pakken en zich weer te herstellen en alles onder controle kunnen krijgen.

Ontdek de vrijheid wanneer je een stoornis hebt in middelengebruik en bied jezelf de beste kans om je leven opnieuw op te bouwen.