Over Recovery Direct


Recovery Direct is een van de meest exclusieve psychologische en verslavingsrevalidatiecentra in Zuid-Afrika, zo niet van de hele wereld, en heeft gepionierd in een uitgebreid en holistisch revalidatiebehandelingsprogramma dat specifiek is afgestemd op iedere cliënt. Onze toegewijde deskundige counselor-teams zijn erop gericht je de professionele hulp en zorg te bieden die je nodig hebt om te herstellen van verslavingsgerelateerde problemen.

We bieden geïndividualiseerde en op maat gemaakte behandelingen voor verschillende verslavingen en psychische stoornissen, waaronder stoornissen in middelengebruik, angst, depressie, eetstoornissen, codependentie en op trauma gebaseerde ervaringen. Dankzij enkele van 's werelds beste verslavingsrevalidatiepsychologen, psychiaters en traumatherapeuten kunnen de Recovery Direct-revalidatiecentra in Kaapstad gebruik maken van een enorme rijkdom aan kennis buiten onze intramurale en poliklinische begeleiding. Kaapstad is een ideale bestemming voor die 'vakantie van verslaving', waarbij veel reizigers naar de West-Kaap op zoek zijn naar een behandeling in een toevluchtsoord dat hun individuele behoeften adequaat kan ondersteunen.

De verslavingsadviescentra van Recovery Direct in Kaapstad bieden een van 's werelds beste programma's voor niet-bestraffende behandelcentra voor een fractie van de kosten van centra in Europa.

Het behandelcentrum in Kaapstad biedt zowel residentiële intramurale als poliklinische diensten, stapsgewijze begeleiding bij het overwinnen van verslavingen en biedt realistische wegen voor herstel in kaart voor iedere cliënt.

Respect en absolute discretie worden gedurende het hele behandelingsproces gehandhaafd en dit zijn dan ook de kenmerken van de filosofie van Recovery Direct Treatment.

Cliënten komen terecht in een waardige, ondersteunende, veilige en omarmende gezinsomgeving waar ze als volwassenen worden behandeld en zich snel kunnen aanpassen aan het proces van het opnieuw opbouwen van hun leven zonder het gebruiken van middelen of destructief gedrag.

Het programma biedt zinvolle tips en gepersonaliseerde strategieën voor het omgaan met de zin in het terugvallen en hoe ermee om te gaan, en hoe deze strategieën kunnen worden toegepast in de dagelijkse levensomstandigheden. Recovery Direct biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig had vanaf de eerste stap in de behandeling met gratis groepsbijeenkomsten en hulp na de behandeling.

Ontdek de vrijheid wanneer je een stoornis hebt in middelengebruik en bied jezelf de beste kans om je leven opnieuw op te bouwen.